Artikelkatalog.se Alla artiklar på ett ställe

Mina personliga åsikter om one piece

03.26.2012 · Posted in Skönhet & mode

One piece-dräkten har nu funnits på marknaden i flera år. Antagligen säljer den som smör då jag tycker att det blir allt vanligare att man ser ungdomar springa runt i en sådan sparkdräkt i Sveriges alla hörn. Det verkar vara en riktigt genialisk idé då den tog bland annat Sverige med storm. Visserligen har liknande mysdressar funnits innan, tex på 70-80 talet då det fanns en så kallad one piece som var ganska populär, men inte alls på samma sätt som idag. Idag är one pieces så trendiga att till och med kändisar setts bära sådana plagg. Jag har sett att bland annat Justin Bieber, Rihanna och flera andra kändisar använder detta plagg. Man kan ju nästan undra om det är en PR-kampanj för något one piece-företag. – ”Hej Rihanna. Här får du en miljon om du klär dig i en one piece och ser till att du blir fotad för att hamna i massa tidningar!” En ganska schyst deal för kändisen.

Som jag skrev i rubriken, var denna en artikel där jag skull skriva om mina personliga åsikter om one piece. Jag tycker som sagt att det är en genialisk idé, och det är verkligen en perfekt mysdress att softa i en dag efter jobbet när man bara vill vara sig själv. Den är väldigt komfortabel, och sitter ganska snyggt på kroppen. Men. Jag tycker det har gått för långt då det har blivit lite av en fjortistrend som gjort att det blivit lite töntigt att använda en one piece. Man vill ju kunna använda en one piece utan att bli sedd som en fjortis.

Sen märks det att marknaden börjar mättas på denna produkt då jag sett att de större aktörerna har börjat bredda sig mot andra länders marknad – troligen för att sveriges marknad börjar bli mättad. Sen börjar det även ploppa upp andra sätt att tjäna pengar på one piece-vågen. Har faktiskt sett att one piece för barn börjat bli vanligare. Lite komiskt att företagen börjar producera one piece för barn, då one piece var tänkt att vara en sparkdräkt för vuxna, för att vi vuxna ska kunna använda en sparkdräkt vi också, precis som barnen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.