Artikelkatalog.se Alla artiklar på ett ställe

Från singel till familjeliv

03.29.2012 · Posted in Familj & relationer

Som singel är det vanligt att man söker kärleken på olika sätt. En del gör det i vänskapskretsen, på jobbet, på träningen eller det smått klassiska – på krogen. Det har på senare tid blivit allt vanligare att man söker efter en partner via dejtingsidor och det blir alltmer accepterat att faktiskt söka kärleken med hjälp av tekniken. Om man jämför dejtingsidor med krogen så har dejtingsidorna fördelen att man vet att de som finns där är ute efter att träffa någon och man har möjlighet att få deras egen version av hur de är som personer innan man bestämmer sig för att ta kontakt. Dejtingsidor kan även passa bra för den som är lite blyg i starten innan man lärt känna en person.

Om man är på krogen är det inte ovanligt att man som kille bjuder på något från baren, kanske en god likör och försöker visa sin bästa sida. Om det visar sig att man fattar tycke för varann är det vanligt att man utbyter telefonnummer och fortsätter resan mot en gemensam framtid även utanför krogmiljön i ett nyktert tillstånd.

Efter en tid kanske man flyttar ihop och om man inte använder kondom så kan det bli ett barn och familjelyckan infinner sig. Att få barn är ett av livets största händelser och har en alldeles enorm påverkan på ens liv. Detta är inget som man ska låta hända på slump, så om man inte använder kondom är det värt att fundera över andra preventivmedel.

När man sitter där tillsammans med sin älskade och ett vackert barn kanske man börjar fundera över den gemensamma framtiden och ofta kommer man fram till att giftermål är ett naturligt steg (om det inte skett redan innan barnet kom). Till bröllopsfesten vill man såklart bjuda in släkt och vänner, vilket brukar göra att man har behov av såväl stor lokal som massor av porslin, bord och stolar och massor av andra saker. När det gäller att hitta lämplig lokal kan ett tips vara att hyra ett rejält partytält med plats för alla. Dagens partytält är otroligt anpassningsbara och kan fås i olika former och kan göras riktigt snygga!

Kanske du nu sitter med det klassiskt svenska – villa, Volvo och vovve – och känner att livet rullar på. Då kommer man ofta snart på att man vill förenkla sin vardag så man får mer tid över till familjen och sin egen fritid. Att anlita städhjälp är alltmer vanligt liksom att få hjälp med att bestämma maten de olika dagarna genom att köpa en färdig matkasse.

Det var en kort resa från singel till fullskaligt familjeliv – men det är ingen ovanlig resa. Lycka till med DIN resa!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.